For dig

om bogen

Forlaget skriver bl.a.: De tre venner, Robert, Marc og Rikke, er vokset op i skyggen af svigt, misbrug og vold. De har sammen modstået brutale prøvelser, som livet har kastet efter dem, men deres stærke venskab og kærligheden til hinanden har gennem alle år skabt små lysglimt i en ellers mørk verden. Da en af dem bliver fundet brutalt myrdet, efterlades de andre i en verden af kaos og hævn.

Historien forvandler sig til en desperat jagt efter den skyldige, og vejen mod sandheden viser sig at være fyldt med farlige hemmeligheder og fortidens stemmer. Men alt er ikke umiddelbart, hvad det ser ud til at være, og deres moralske grænser skubbes længere og længere, imens deres indre dæmoner truer med at udslette den virkelighed, de har tilbage.

For Dig er en hjerteskærende og dyster spændingsroman, der inviterer læseren ind i en verden, som er præget af smerte, fortvivlelse og ikke mindst kærlighed.

Læseoplevelsen

Hold nu magle et brag af en debut!

Bogen er indstillet til BogForums debutantpris og med god grund. Det er en virkelig vellykket spændingsroman, der fra første kapitel griber sin læser og flår hende videre gennem siderne.

Skildringen af de tre barndomsvenner er troværdig og man ikke undgå andet end at holde af dem og med dem. Det er ikke fordi, de er specielt elskværdige eller heroiske – faktisk det stik modsatte indimellem, men de er menneskelige og deres handlinger vidner om, at selvom man er gået igennem helvede som barn og alt for hurtigt er blevet voksen, så er det ikke det samme som, at man selv bliver umenneskeliggjort eller ikke evner kærlighed.

For dig er en gedigen spændingsroman og debutanten Michael Folkmann-Schjerbeck forstår virkeligt at skabe et plot, og vigtigere: Han forstår at dreje det, til stor fornøjelse for denne læser. Det er en historie, der både evner at trykke på binyremarven og tårekanalen hos sin læser, indimellem på samme tid. Det er også en historie, som er barsk i sin skildring af den kriminelle verden især prostitutionsmiljøet, så er blevet du advaret.

Stjernedrys

Skriv et svar