kat i flammer

Om bogen

Forlaget skriver om bogen:

Et halvt år efter, at soldaten Martin vendte hjem til fødeøen Tåsinge, er meget forandret. En ulykke på broen har efterladt øen mere isoleret end vanligt, og længslerne har spiret i tøsingernes indre. Alle forsøger de at komme overens med livet.

Det genetablerede venskab til barndomsvennerne har ikke ført til frelse, ikke for nogen af dem. Skolelæreren Anders må gøre op med tidligere synder, mens det hemmelige par, Kasper og Rasmus, håber, at det snart bliver deres tur til at opleve lykken. Martins søster, Mathilde, befinder sig i sit livs krise, mens han selv forsøger at skabe la dolce vita med barndomskæresten Anne, som han venter barn med.

Kat i flammer handler om det skønne og det forfærdelige ved det almindelige liv. Det er en historie om forskellen mellem land og by, venner og fjender, kærlighed og sorg, og ikke mindst er det en fortælling om venskab.

Kat i flammer er en selvstændig fortsættelse af I mørke er alle katte grå.

Læseoplevelsen

Ahh den svære toer. Den er bare… svær!

Men Mathias Steen tager kampen bravt op. Han bygger videre på sin udmærkede grundhistorie om barndomsvennerne der blev fremmede og venner igen. Nu skal vi så se, hvor de ender.

Stilen, sproget og stemningen er den samme som fra første bog, så var man fan af den, så vil man sikkert nyde at få bundet sløjfe på det, den startede, og ikke mindst at få afsløret den store onde hemmelighed (og den havde du ikke gættet – tror jeg)!

Rating

Skriv et svar