Livets hjul

af Annie Bejart (udkommer 11. marts 2022 på Forlaget Huana)

Om bogen

Fra forlagets beskrivelse:

Livet hjul er en hjælp til selvhjælpsbog, hvor du både får indsigt i dit liv, men også mulighed for at ændre dine mønstre og dårlige vaner.

Ved hjælp af ordlisten kan du finde dine symptomer både på det fysiske og og det psykiske plan. Når du derefter følger proceduren der er beskrevet på side 8, får du mulighed for at blive bevidst om, hvad dit hamsterhjul/trædemølle handler om, og gøre noget ved det ved hjælp af øvelserne.

Læseoplevelsen

Jeg arbejder til daglig på et fantastisk sted, hvor vi arbejder med at hjælpe folk videre både med basale og personlige kompetencer, derfor er det altid interessant med forskellige vinkler på, hvordan man bryder vaner og kommer videre på sin vej. 

Bogen her egner sig bedst til selvindsigt på et privat plan, eller måske sammen med en der er kyndig i den metode som bogen præsenterer. 

Bogen er logisk og enkelt bygget op, og kan bruges både som opslagsværk eller man kan dybde-læse. Jeg startede med at læse fra ende til anden og blev en smule skræmt af nogle af ordene og modellerne, men da jeg så prøvede at plotte mine gener ind i modellen, gav det mere mening og en udmærket indsigt. 

Rådene der er koblet til de enkelte områder virker tilgængelige, men man skal nok være lidt bekendt med den alternative verden, for at få det fulde udbytte. Ikke sådan at forstås at den er overfladisk eller useriøs, men begreber, råd og øvelser har helt klart rod herfra.

Bogen udkommer 11. marts som bog og e-bog.  

Skriv et svar