Til april udkommer krimien FLOD

Coveret på bogen

I den anledning har jeg været så heldig at få tilsendt et anmeldereksemplar fra forfatteren (tak for det Ulrik). Det er altid spændende at læse… ikke mindst debutromaner, man ved jo aldrig rigtig hvad man får i hænderne.

Lige præcis FLOD har nu allerede fået en masse positiv omtale hos diverse bogbloggere, og mit lokale bibliotek har da også indkøbt bogen, de er næppe ene om det valg, så det er sørme godt gået! Min egen anmeldelse er på tasterne, men indtil den er klar, prøver jeg noget nyt – nemlig en Q & A, som det hedder på nydansk.

Når jeg læser, hænder det at der opstår en masse spørgsmål, som ofte er der ingen svar at få, men det var der denne gang. Ulrik Lauritzen var så sød at indvillige i at svare på nogle af mine spørgsmål på video – ikke live, hvilket i virkeligheden var klogt af ham, for så havde jeg haft mange flere 😀 På den her måde var jeg nødt til at holde mig i skindet og holde spørgsmålene på et overordnet plan.

Nedenfor finder du Ulriks svar.

Skriv et svar