VELKOMMEN I LÆNESTOLEN

Favorithjørnet

Uhh jeg har glædet mig! Rigtig meget velkommen her hos mig.

Her på siden, finder du i øjeblikket lidt om mine seneste læseoplevelser. På sigt vil jeg skrive lidt bredere om bøgerne, komme med forslag til bøger inden for forskellige genrer og meget andet.

 Jeg har i forrige årtusinde læst litteraturvidenskab, men har i mange år arbejdet inden for folkeoplysningen med at lære ordblinde og læsesvage unge og ældre til at blive læsere i bred forstand. Nødvendigheden af at kunne læse er en af de kæpheste, som jeg nægter at stige ned fra – ikke mindst fordi evnen til at læse, åbner døren til litteraturens – og dermed vores medmenneskers verdener.

Man bliver kun rigere og klogere af at læse.

Selv læser jeg både med øjnene og ørerne… Ja jeg kan slet ikke lade være, heller ikke med at forsøge at inspirere andre til at komme ind i bøgernes verden.

Det er derfor, at jeg starter denne krog af nettet; for at give mine bogoplevelser videre, og forhåbentlig komme i kontakt med ligesindede. Alle de bøger jeg læser, og anmelder her på bloggen, har jeg selv valgt at læse og anmeldelserne vil være 100 % ærlige.

Bøgerne kan være købt, lånt eller tilsendt som anmeldereksemplar, når det sidste er tilfældet, vil det være angivet tydeligt. 

Hvis du følger mig på instagram, vil du måske havde læst lidt af det nuværende indhold før. Men se alligevel dig lidt omkring og kom gerne med ønsker til indhold eller andet. Lad os snakke bøger 🙂

Jeg håber, du vil finde inspiration og hyggelige stunder her og på min instagram-profil til lænestolens bedste læseoplevelser.

 – Just follow my read (please)

Skriv et svar