Nådesløse kvinder

Jeg har ikke tidligere læst nogen af Läckbergs efterhånden mange bøger. Jeg mener at, hun har skrevet 13 krimier siden debuten i 2005 plus bøger i andre genrer – det må siges at være produktivt. Hun har også vundet et par svenske priser, og skulle efter sigende være en af Europas mest læste krimiforfattere, så da Nådesløse kvinder en kort uafhængig krimi udkom – greb jeg chancen for at snuse til forfatterskabet.

Bogen handler kort fortalt om Ingrid, Birgitta og Viktoria. Tre vidt forskellige kvinder med én ting til fælles: Alle er de fanget i et ulykkeligt ægteskab og har svært ved at få øje på en udvej. Lige indtil de via ”the dark web” sammen lægger en plan om 3 mord.

Indrømmet! Jeg troede at Läckbergs krimier var sådan nogle med lidt rigeligt splat, blod, allestedsnærværende psykopater og sider fyldt med udpenslet vold og det har i den grad holdt mig fra at læse hende.

Til alle andre der er meget kræsne med hvilke billeder, de vil have ind i hovedet, fordi de kan være så pokkers svære at få ud igen, men som virkelig godt kan lide en spændende historie med nogle lidt utraditionelle heltinder.

Læs den, den er ikke lang, men det bliver med garanti nogle underholdende timer.

Tammi Øst læser lydbogen og det gør hun som altid indlevende og fremragende.

 

Stjernedrys
Rating

Skriv et svar