Kvinden i vinduet

Indimellem trænger man til lidt spænding, en god thriller, en “hvad-skete-der-lige-der-bog. Hvis det er det, du går og sukker efter, så kan jeg anbefale dig at få fingrene i denne page-turner af en bog. Historien om mystiske agorafobiske Anna der lever indespærret i sit hus og sin angst er super godt skrevet og meget meget spændende. Anna bruger sine dage på at drikke, tage nervepiller og udspionere sine naboer. En dag flytter der en ny familie ind overfor. Det er tilsyneladende den perfekte familie – far, mor og teenage-søn. Moren og sønnen besøger Anna, men senere da Anna kigger ud af vinduet, ser hun kvinden falde om med en kniv i brystet. Rædselsslagen ringer hun efter politiet og forsøger at gå ud og skaffe hjælp. Det kan hun selvfølgelig ikke pga hendes agorafobi.

Men efterfølgende er det, som om intet af det er sket. Der er intet lig, ingen sørgende familiemedlemmer, ingen der tror hende.

Politiet anser hende for psykisk ustabil og hendes lejer lader udelukkende til at have ondt af hende. Annas lille, afgrænsede verden smuldrer, for hvad er sandheden om det hun så, om Anna selv? Og hvem kan hun egentlig stole på?
Historien er velskrevet, plottet er godt tænkt og Anna er både et sympatisk og overraskende bekendtskab. Dog vil jeg anbefale dig at låse døren, før du sætter dig til rette med bogen!

 

Rating

Skriv et svar