Døren

Sommetider er skønlitteratur også skøn litteratur – Det er tilfældet her! Historien om Emerence og Magda er medrivende, hjerteskærende og helt eminent fortalt. Det er Magda, den yngre, feterede og (synes den her læser) lettere forkælede forfatter, der med sit smukke sprog fortæller historien om sin ældre nabo/husbestyrerinde og mentor Emerence.

Det er en historie om en stolt og stærk kvinde, der trods stor personlig tragedie, evner at være der for både folk og fæ uden nogensinde at forlange det samme af andre.

Men også historien om at såvel kærlighed som stolthed kan være både bærende i et menneskes liv, men også fældende. Jeg anbefaler den til alle os, som har brug for at blive mindet om at skønne på den kærlighed og skønhed der findes i vores hverdag – og selvfølgelig til dig, der elsker god litteratur

Rating

Skriv et svar